Törzsvendégprogram 2020 :: Shiraz

Törzsvendégprogram 2020

Megújul szállodánk törzsvendégprogramja


2020. január 1-től életbe lépő törzsvendég programunk előnyei és szabályai:

2019. november 30-ig a Mesés Shiraz és a Varázslatos Bambara Hotelünkben minden elköltött 50.000 Ft után kap egy bónusz matricát. Már 12 db összegyűjtött bónuszmatrica esetén egy grátisz éjszakában részesül szállodáink egyikében. Az ajándék éjszaka legalább két éjszakás és vasárnap- csütörtök közötti foglalás esetén használható fel második éjszakaként, kivéve az ünnepi és iskolai szünidei időszakokat, egy szobában való elhelyezés esetén. Az elveszett törzsvendégfüzetet nem tudjuk pótolni, illetve a füzet készpénzre váltása nem lehetséges. Tájékoztatjuk, hogy törzsvendég füzetet és bónuszmatricákat 2019. november 30-ig adunk át Önnek, ugyanakkor a betelt törzsvendég füzetek felhasználását az érvényességi időn belül biztosítjuk a fenti feltételek szerint.

2020. január 1-től az alábbi törzsvendégprogram kerül bevezetésre:

A jövőben szállodánk Önt, mint visszatérő vendégünket 5% vagy 10% kedvezményben részesíti.

A tárgyévi törzsvendég-kedvezmény a megelőző évben a Mesés Shiraz Hotelben kizárólag a kedvezményre jogosult által eltöltött szobaéjszakákat alapul véve 5% vagy 10% .

A tárgyévben 5% egyedi kedvezményt biztosítunk, amennyiben 10-14 szobaéjszakát, míg 10% kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha legalább 15 szobaéjszakát tölt szállodánkban a megelőző évben.

Minden évben január 1-10. között küldjük meg Önnek e-mailben névre szóló kedvezménykártyáját, amennyiben a fent jelzett kedvezményre jogosult a tárgyévben.

A kedvezményt kizárólag a kedvezményre jogosult veheti igénybe egyszerre maximum 3 szoba foglalása esetén, a kártya bemutatásával, az év bármely időszakában.

Az engedményt kizárólag a visszaigazolás szerinti bruttó végösszegből, a félpanziós ellátást tartalmazó szállásköltségből biztosítjuk.

A megállapított kedvezmény a tárgyév január 1-december 31. között érvényes és minden évben felülvizsgáljuk, így újra megállapítjuk a kedvezmény mértékét. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, abban az esetben a szállodánk jogosult a kedvezmény visszavonására.

A törzsvendégprogram más kedvezménnyel nem összevonható és kizárólag direkt foglalások esetén érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.

Üdvözlettel:

Zsákay Tímea
Szállodavezető
Mesés Shiraz Hotel****Superior