Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Bereczki Gábor

Eddig csak " úgymond " beugrottunk egy fél napra a wellness részlegbe, de az FULLOS volt!! Most októberben megyünk 5 napra !!!

Regele Tímea

Születésnapomra kaptam ajándékba a Shiraz Hotelben eltöltött felejthetetlen napokat, és szebb ajándékot ki sem lehetett volna találni! Gyönyörű volt a szoba, finomak az ételek, hangulatos a bár, a fürdő/szauna/masszázs pedig fantasztikus! Külön köszönet a "skót kendős srácok"-nak, a hangulat fergeteges volt, rég nevettem ennyit! Kaptam "hideget-meleget" és mindezt kifogástalan, mesés környezetben. A szállodát szívből ajánlom mindenkinek, és én sem utoljára garázdálkodtam Önöknél! Külön köszönet szüleimnek és férjemnek a kivételes ajándékért.

Mericsné Fazekas Zsuzsanna

A mesés Shiráz Hotel Minden Kedves Munkatársának! Már nem először / és nem utoljára!/ vagyunk visszatérő vendégek. Férjemmel gyönyörű napokat tölthettünk megint Önöknél! Csodálatos lett a szálloda a kibővített wellness világgal! A még mindig udvarias személyzetről nem is beszélve. A konyhájuk különlegességét is köszönjük! Na és Tamás és munkatársainak szauna szeánszait! „Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.” Azt hisszük, ebben az idézetben Önökről minden elmondható! Köszönettel: a Merics házaspár

Tóth Istvánné

2014.07.29-08.01-ig 4 éjszakát töltöttünk a megújult Shiraz Hotelben. Csodás 4 csillagos kényeztetésben volt részünk, a megújult rész minden képzeletemet felülmúlta, a wellness elképesztően jó lett, minden luxussal ellátva, a légkör, a mindenfelé jelen levő hangulatos színes lámpák, füstölők, illatok. A konyhát a férjem is dicsérte, pedig ez nem szokása, maga az étterem, a kiszolgálás. az ételek a 4 csillagot is meghaladják. Hát köszönünk mindent, teljes mértékben megéri az árát, még szeretnénk visszatérni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, kisgyerekeseknek és bárkinek.

Csörögi Judit és Szaller Csilla

Kedves Shiraz Hotel! Hálásan köszönjük azt a csodálatos 3 napot, amit Önöknél, Önökkel tölthettünk! Igazi "csajos hétvége" volt, ahol végig mesésen éreztük magunkat. Pompás ételek, felejthetetlen masszázsok, csodás környezet, kedves személyzet, végtelen kényeztetés - 3 nap földi mennyország, 3 nap feltöltődés, amelynek hála valahogy az egész világ szebb lett. Már most alig várjuk, hogy visszatérjünk párjainkkal az 1001 éjaszaka varázslatos világába! Köszönjük Mindannyiuknak a mesés élményt!!! xxx

Ella Tamás

Kedves Shiraz Hotel! Párommal,szeretnénk kifejezni köszönetünket azért a négy csodálatos napért,amit volt szerencsénk önöknél tölteni.Élményekben gazdagon tértünk haza.Az egész szàlloda maga a varázs.Egy másik világ.Sablonoktól mentes,csak jó szívvel ajánlhatjuk minden korosztály számára.Szolgáltatásaik kívállóak.Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a személyzet minden tagjának a figyelmességéért.Két embert,azonban külön köszönet illet.Tamásnak a hangulatos szauna szeánszokat köszönnénk meg,míg az italok művészének Lacinak az esték hangulatát és a figyelmességet.Mestere a koktéloknak! Még oldalakon keresztül írhatnánk a jó véleményeket,apró kedvességeket,de inkább szóljon önök mellett annyi,hogy visszatérünk!

Horváth-Rózsa Tünde

Kedves Shiraz Hotel! Már régóta elszerettünk volna jutni Önökhöz és ez 2013.szeptember végén végre teljesült.Férjemmel és két kisfiunkkal csodálatos 4 napot töltöttünk Önöknél! Az ételek nagyon finomak voltak ,egy kicsit féltem hogy a 21 hónapos gyerekeim mit fognak majd enni,de olyan kínálat volt hogy még az én válogatós gyermekeim is tele pocakkal feküdtek le minden este!Ha bármilyen külön kérésünk volt ,(elsősorban a gyerekek miatt)azonnal vagy rövid időn belül megpróbálták teljesíteni.A személyzet hozzáállásával maximálisan meg voltunk elégedve!Gyönyörű a szálloda a szobák....sajnos nem tudtunk a gyerekek miatt minden szolgáltatást kipróbálni,de pl.a masszázs( fiú masszőr masszírozott)valami fenomenális volt!Átmentünk a "testvér" szállodájukba a Bambara Hotelba és ott is nagyon készségesek voltak!Köszönjük a Hotel Minden Dolgozójának ezt a felejthetetlen élményt amit kaptunk Önöktől!!!!

Pappné Honti Csilla

Köszönet a kellemesen töltött napokért, a felejthetetlen ételekért. Valóban csodás nyaralás volt. Minden apró részletében figyelmes, meghitt és kellemes körülményeket biztosítottak a kikapcsolódáshoz. Gyermekek és felnőttek igényeit is figyelembe véve: szuper volt, csak így tovább!

Kővári Katalin

Kedves SHIRAZ HOTEL! Kedves Dr. Szepesi Richard! Kedves minden „shiraz”-os! Mint a mesében! 7 év telt el azóta, hogy először Önöknél jártam! Akkor mesés élményekkel távoztam, és azzal az elhatározással, hogy visszatérek. Nos ismét az 1001 éjszaka szálloda vendége lehettem! A fogadtatás, amelyben részesültem meghatott és egyben hihetetlenül jól esett! A meglepetésként kapott Gül baba szeráj marokkói berendezésű szobája , amely az Arab udvarra nyílik, a névre szóló üdvözlő kártya az ajándék Shiraz borral páratlan élménnyel töltött el. Mesés volt! Köszönöm szépen! Ez igazi nívó, elegancia! A 2006-ban általam megfogalmazottak ma is érvényesek, sőt ha mondhatom, magasabb szinten igazak: ez a Hotel mesés és mértéktartó, bensőséges és rezervált, ünnepi és magától értetődő, elegáns és mégsem hivalkodó, kényelmes , egyben pazar. A mesés ételek finomak, minőségiek, szemnek, szájnak ingerei! A személyzet, akik gondoskodnak kényelmünkről, nem csak szívélyesek, de kultúráltak is. Irigylésre méltó, amilyen örömüket lelik örömünkben. Gratulálok! Nagyon köszönöm ezt a színvonalat. Köszönöm a csodás elhelyezést, a kényeztető masszázst, az élvezetes fürdőzést, a finom koktélokat, a kellemes zenéket, az esti zongorista dallamait, a mentateát, a kedves szavakat, a figyelmességet! Szeretném, ha sokan megismerkedhetnének szállodájuk 1001 meséjével! Biztos, hogy ebben én továbbra is aktívan „segítek” Önöknek! Egészséget és további sok sikert a SHIRAZ HOTEL minden "művészénék"! „ Az új Shiraz Hotel bizonyára még „mesésebb” lesz, mely „csodáinak” szívesen lennék majd részese …” (2006) Megtörtént, és boldog vagyok, hogy megtörtént! Hagytam magam elcsábulni, az élmény megéri!!! Ma hazafelé jövet meglátogattam a BAMBARA HOTEL-t is Felsőtárkányban. Nagyszerű élmény volt, gratulálok és az idei átadáshoz sikereket kívánok! Tisztelettel és szeretettel Kővári Katalin Egerszalók, 2013. júl.19-20.

Fellnerné D. Mónika

A férjem szülinapi ajándéka volt 3 nap a Shiraz Hotelben. Már a szobában egy kedves levél várta a páromat, és ajándékba kaptunk egy üveg finom bort. Csodálatos napokat töltöttünk a szállodában. Teljesen elvarázsolt bennünket a szálloda, a wellnes, a csodás kert, környezet, a nagyon ízletes ételek, a menta tea és nem utolsósorban a személyzet kedvessége. Biztosan hamarosan visszatérünk, és reklámozzuk a szállodát az ismerőseinknek is.

Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Írjon üzenetet a vendégkönyvbe!


Örömmel vesszük ha leírja mindazt, ami elnyerte tetszését...

Dr. Szepesi Richárd
szállodaigazgató

Kérjük, webcímet ne írjon az üzenetbe!

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a nyári időszakban kizárólag néhány szabad szobával rendelkezünk.

Kérjük érdeklődjön szabad kapacitásunkról telefonon vagy e-mailben alábbi elérhetőségeinken:
+36-36-574-500 vagy info@shirazhotel.hu