Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Ella Tamás

Kedves Shiraz Hotel! Párommal,szeretnénk kifejezni köszönetünket azért a négy csodálatos napért,amit volt szerencsénk önöknél tölteni.Élményekben gazdagon tértünk haza.Az egész szàlloda maga a varázs.Egy másik világ.Sablonoktól mentes,csak jó szívvel ajánlhatjuk minden korosztály számára.Szolgáltatásaik kívállóak.Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a személyzet minden tagjának a figyelmességéért.Két embert,azonban külön köszönet illet.Tamásnak a hangulatos szauna szeánszokat köszönnénk meg,míg az italok művészének Lacinak az esték hangulatát és a figyelmességet.Mestere a koktéloknak! Még oldalakon keresztül írhatnánk a jó véleményeket,apró kedvességeket,de inkább szóljon önök mellett annyi,hogy visszatérünk!

Horváth-Rózsa Tünde

Kedves Shiraz Hotel! Már régóta elszerettünk volna jutni Önökhöz és ez 2013.szeptember végén végre teljesült.Férjemmel és két kisfiunkkal csodálatos 4 napot töltöttünk Önöknél! Az ételek nagyon finomak voltak ,egy kicsit féltem hogy a 21 hónapos gyerekeim mit fognak majd enni,de olyan kínálat volt hogy még az én válogatós gyermekeim is tele pocakkal feküdtek le minden este!Ha bármilyen külön kérésünk volt ,(elsősorban a gyerekek miatt)azonnal vagy rövid időn belül megpróbálták teljesíteni.A személyzet hozzáállásával maximálisan meg voltunk elégedve!Gyönyörű a szálloda a szobák....sajnos nem tudtunk a gyerekek miatt minden szolgáltatást kipróbálni,de pl.a masszázs( fiú masszőr masszírozott)valami fenomenális volt!Átmentünk a "testvér" szállodájukba a Bambara Hotelba és ott is nagyon készségesek voltak!Köszönjük a Hotel Minden Dolgozójának ezt a felejthetetlen élményt amit kaptunk Önöktől!!!!

Pappné Honti Csilla

Köszönet a kellemesen töltött napokért, a felejthetetlen ételekért. Valóban csodás nyaralás volt. Minden apró részletében figyelmes, meghitt és kellemes körülményeket biztosítottak a kikapcsolódáshoz. Gyermekek és felnőttek igényeit is figyelembe véve: szuper volt, csak így tovább!

Kővári Katalin

Kedves SHIRAZ HOTEL! Kedves Dr. Szepesi Richard! Kedves minden „shiraz”-os! Mint a mesében! 7 év telt el azóta, hogy először Önöknél jártam! Akkor mesés élményekkel távoztam, és azzal az elhatározással, hogy visszatérek. Nos ismét az 1001 éjszaka szálloda vendége lehettem! A fogadtatás, amelyben részesültem meghatott és egyben hihetetlenül jól esett! A meglepetésként kapott Gül baba szeráj marokkói berendezésű szobája , amely az Arab udvarra nyílik, a névre szóló üdvözlő kártya az ajándék Shiraz borral páratlan élménnyel töltött el. Mesés volt! Köszönöm szépen! Ez igazi nívó, elegancia! A 2006-ban általam megfogalmazottak ma is érvényesek, sőt ha mondhatom, magasabb szinten igazak: ez a Hotel mesés és mértéktartó, bensőséges és rezervált, ünnepi és magától értetődő, elegáns és mégsem hivalkodó, kényelmes , egyben pazar. A mesés ételek finomak, minőségiek, szemnek, szájnak ingerei! A személyzet, akik gondoskodnak kényelmünkről, nem csak szívélyesek, de kultúráltak is. Irigylésre méltó, amilyen örömüket lelik örömünkben. Gratulálok! Nagyon köszönöm ezt a színvonalat. Köszönöm a csodás elhelyezést, a kényeztető masszázst, az élvezetes fürdőzést, a finom koktélokat, a kellemes zenéket, az esti zongorista dallamait, a mentateát, a kedves szavakat, a figyelmességet! Szeretném, ha sokan megismerkedhetnének szállodájuk 1001 meséjével! Biztos, hogy ebben én továbbra is aktívan „segítek” Önöknek! Egészséget és további sok sikert a SHIRAZ HOTEL minden "művészénék"! „ Az új Shiraz Hotel bizonyára még „mesésebb” lesz, mely „csodáinak” szívesen lennék majd részese …” (2006) Megtörtént, és boldog vagyok, hogy megtörtént! Hagytam magam elcsábulni, az élmény megéri!!! Ma hazafelé jövet meglátogattam a BAMBARA HOTEL-t is Felsőtárkányban. Nagyszerű élmény volt, gratulálok és az idei átadáshoz sikereket kívánok! Tisztelettel és szeretettel Kővári Katalin Egerszalók, 2013. júl.19-20.

Fellnerné D. Mónika

A férjem szülinapi ajándéka volt 3 nap a Shiraz Hotelben. Már a szobában egy kedves levél várta a páromat, és ajándékba kaptunk egy üveg finom bort. Csodálatos napokat töltöttünk a szállodában. Teljesen elvarázsolt bennünket a szálloda, a wellnes, a csodás kert, környezet, a nagyon ízletes ételek, a menta tea és nem utolsósorban a személyzet kedvessége. Biztosan hamarosan visszatérünk, és reklámozzuk a szállodát az ismerőseinknek is.

Czérna Katalin

A Shiraz, ahová évek óta vágytam, végre eljutottam, ráadásul épp egy Szabolcs megyei katasztrófa megpróbáltatásaiból menekülve. A személyzet udvarias és kedves, nagyszerű összhangban dolgoznak együtt. Következetes , céltudatos tulajdonosi és vezetői koncepció eredménye ez a kellemes élményeket biztosító, a hétköznapokból a varázslatokba repítő légkör. Csak élveznünk kell a törődést, az érdeklődő figyelmességet, ebben a szállodában minden program, minden étel, minden ember, minden csepp víz, minden fűszál a vendég kényelmét szolgálja. Itt a vendég a király. Köszönöm a mesés élményt!!

Jókai Enikő

Az itt eltöltött hosszú hétvége felért egy időutazással. Testvéremmel csodálatos napokat töltöttünk el ebben a mesés környzetben, itt tartózkodásunk minden percét élveztük, így vasárnap nehéz szívvel indultunk haza. Elvarázsolt bennünket a szálloda egyedi és különleges világa, a válogatottan finom ételek, a változatos programok és a kedvességnek az a megannyi megnyilvánulása, melyet a személyzet részéről tapasztaltunk. Ennél tökéletesebb pihenést és kikapcsolódást álmodni sem lehetne. Mindent köszönünk és reméljük, hamarosan visszatérünk. Enikő és Hajnalka

Tancsik Julcsi

Kedves Shiraz Dolgozók! Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában! Az ételek hihetetlenül ízletesek voltak, gratulálok! Köszönöm a sok segítséget, külön köszönet az étterem dolgozóinak a felturbózott születésnapi tortaátadásért :) , Tamásnak pedig a masszázsért. Köszönjük!

Tomacsekné Gábor Beatrix

Szeretném megköszönni a sok figyelmességet, kedvességet, amit az Önöknél töltött hétvége alatt kaptunk. Igazi pihenés, és felfrissülés volt a hétvége az Önök jóvoltából. A masszázs is kitűnő volt. Remélem, hamarosan visszatérünk.

Szabóné Kővágó Katalin

Köszönöm a szálloda személyzetének a feledhetetlen szép napokat, a figyelmes kiszolgálást, a kulinális élvezeteket.Évek óta vágytam az Önök szállodájába, ami most, az 50.szülinapomon teljesült.Az Önök grátisz szülinapi kedvessége még szebbé tette számomra ezt a kerek évfordulót.Minden ismerősömnek azóta is a figyelmébe ajánlom az Önök szállodáját, ahová szeretnénk ismét visszatérni, ha ilyen kedvező lehetőségünk lesz! Köszönöm a családom és a magam névében is a magas színvonalú ellátást és a fantasztikus környezetet! Szabóné Kővágó Katalin

Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Írjon üzenetet a vendégkönyvbe!


Örömmel vesszük ha leírja mindazt, ami elnyerte tetszését...

Dr. Szepesi Richárd
szállodaigazgató

Kérjük, webcímet ne írjon az üzenetbe!

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a nyári időszakban kizárólag néhány szabad szobával rendelkezünk.

Kérjük érdeklődjön szabad kapacitásunkról telefonon vagy e-mailben alábbi elérhetőségeinken:
+36-36-574-500 vagy info@shirazhotel.hu