Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Kecse-Nagy Sándor

A szálloda varázslatos, az igazi szolgáltatási értéket és a minőséget azonban az ott dolgozók udvariassága, szolgálatkészsége, profizmusa és mosolya jelenti, amellyel messze kiemelkednek a magyar mezőnyből. Ez a minősítés kivétel nélkül (!) minden kollégájukra érvényes, a recepciósokra, a szobaasszonyokra, a pincérekre, bárpultosokra, a wellness részleg dolgozóira, a szauna mesterekre és sorolhatnám. Csodálatos, élményekkel teli napokat töltöttünk ott!

Nyeső Éva

Már negyedszer jártunk Önöknél, de mindig egy újabb élménnyel leszünk gazdagabbak. Minden remek, kiemelve a finom ételeket, a csodás wellness részleget és a mindig szolgálatkész, kedves személyzetet. Közülük is külön hála a teljes megtisztulást és feltöltődést adó szauna mesternek, Tamásnak! Kicserélve megyünk haza ismét! Köszönjük Shiraz Hotel.

Lajtár Adél

2015. október elején jártunk önöknél, és nem bántuk meg a választást, több ismerősünk is melegen ajánlotta a Shiraz Hotelt. A hotel gyönyörű, tiszta, minden része - a szobák, a welness, az étterem, a kávézó - egyszerűen élvezet a szemnek és a léleknek. Külön kiemelném a személyzet hozzáállását és profizmusát, ritkán tapasztalni ezt a fajta magas fokú minőséget ezen a téren. Mindenki, a recepciótól kezdve a takarító személyzeten át a pincérekig nagyon udvarias, visszafogottan kedves, pont ahogy az egy pihenni vágyó embernek tökéletes. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!

Ónodi Erika

Kedves Shiraz Hotel! Nagyon szép hétvégét töltöttünk ott a családommal. A szoba tágas és tiszta, a wellness részleg pedig kifogástalan. A személyzet nagyon kedves volt, különösen a pincérek külön dícséretet érdemelnek. Köszönjük!

Nagyné Várvizi lívia

2015. augusztus 6-10. között voltunk a Shiraz Hotelben. Harmadik alkalommal jöttünk ide, most kíváncsiak voltunk a kibővült hotelre is.Csakis felső fokon tudunk az itt eltöltött napokról beszélni! Hangulatos, elegáns épület,udvar és kert, tiszta , tágas szoba, finom és bőséges ételek, csodás fürdő, programok, udvarias, mosolygós, segítőkész személyzet és kiszolgálás! Külön megemlíteném Imrét, Norbertet és Balázst, akik minden alkalommal tökéletes koktélokat készítettek nekünk! Köszönet az egész szállodának a tökéletes kikapcsolódásért! Még biztos fogunk menni! :)

Csánó Ferenc

Kedves Shiraz Hotel! Már sok szép szállodában jártunk, de ilyen csodás mese szép szállodában még nem. Tökéletes kiszolgálás, tisztaság, rend. És azok a nagyon finom különleges ételek és a szeánszok !! hát az valami mennyei . Méltó pihenés volt a nászutunknak. Köszönjük szépen! Visszatérünk. :))

dr. Fekete Ildikó

Immár többedik alkalommal jártunk Önöknél férjemmel, de a "Mesés Shirazból" sosem elég. Itt lehet igazán a világtól elvonulni, pihenni. Mindegy, hogy nyári kánikula, vihar, vagy téli hideg van. Nagyon kedves a személyzet. Ami fontos, ugyanazokkal az emberekkel találkozunk.Minden szinten biztonságban vagyunk, csak a kikapcsolódással kell foglalkoznunk. Kiváló a a vendéglátás, legyen szó egy koktélról, vagy csak egy délutáni uzsonnáról, természetesen a reggeli és vacsorakínálat kiváló. És minden elérhető áron. Köszönjük a júliusi ismételt "mesés" napokat. Már tervezzük a következőt. Üdvözlettel: dr. Fekete Ildikó és Menyhárt Ferenc :)

Egri László (író, költő)

Kedves Shiraz Hotel! Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél. Színvonalas ellátás, figyelmes személyzet és egyedi hangulat jellemzi ezt a romantikus álomvilágot. Mindenképp visszatérünk még. Gratulálunk Dr. Szepesi Richárd úrnak a remek szállodához.

Borbély László

Kedves Shiraz Hotel!Nemrégiben jártunk feleségemmel Önöknél kényeztető wellness pihenésen, melyet születésnapi köszöntő és feleségem nyugdíjba vonulása alkalmából Önöknél töltöttünk.Sok helyen megfordultunk már, de amit Önöknél tapasztaltunk még soha sehol nem kaptuk meg.Említhetném az Arab fürdőt,az éttermük gazdag kulináris élményekben bővelkedő kínálatát és még sokáig sorolhatnám a szépet és jót. Még egyszer hálásan köszönjük azt a mesés négy napot amit Önöknél tölthettünk.

Vitéz Péter

Kedves Shiraz Hotel! Önöknél töltöttük feleségemmel márciusban a mézesheteinket, és felejthetetlen élményekben volt részünk. A személyzet nagyon kedves volt, gyönyörű szobát kaptunk, és egy üveg ajándék borral is megleptek. Az ételek fantasztikusak, a wellness egyedülálló és magas színvonalú, a szálloda hangulata pedig "Mesés"! Visszatérünk! :)

Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Írjon üzenetet a vendégkönyvbe!


Örömmel vesszük ha leírja mindazt, ami elnyerte tetszését...

Dr. Szepesi Richárd
szállodaigazgató

Kérjük, webcímet ne írjon az üzenetbe!

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a nyári időszakban kizárólag néhány szabad szobával rendelkezünk.

Kérjük érdeklődjön szabad kapacitásunkról telefonon vagy e-mailben alábbi elérhetőségeinken:
+36-36-574-500 vagy info@shirazhotel.hu