Hotel Shiraz - keleti relaxMert ez több mint wellness és szabadidő!

A Mesés Shiraz megidézi mindazt, amire Ön, Kedves Vendégünk vágyik. Ha a télben mediterrán napsütést szeretne, itt megtalálja… Ha a forró nyárban egy sah palotájának hűvös falai közé vágyik, itt megtalálja…

Ha a rohanásból, az elidegenült emberek közül mosolygós, barátságos hangulatokra vágyik, itt megtalálja…

Ha biztosan valami mást keres, mint rideg falak, unalmas asztalok, színtelen reggelek és délutánok, akkor a Mesés Shiraz el fogja ragadni Önt, átöleli és visszavárja…

Hogyan?


Az Észak-afrikai fürdőház csodái segítik Önt abban, hogy közérzete javuljon, kikapcsolódása aktív legyen. Az Arab udvar sós vizű medencéje, körben az afrikai épület egy másik világba röpíti Önt, a Mór fürdő élménymedencéjében a gyermekek hancúrozhatnak, a kupolás medence szentélyében a felnőttek relaxálhatnak.
Elindítottuk a világhírű Gerard’s wellness masszázsprogramokat. A Kimana pihenő Zsiráf és Leopárd szobáiban csokoládés, tibeti, olívás,  fűszeres masszázsok széles kínálatából válogathat, de ajánljuk a pezsgőkádas Massai fürdőben a ginzenges, zöldteás massai fürdőt, a Cleopátra fürdőt.

Gerard’s masszázs programok.

Álló szoláriumunk szuper bronzcsövekkel várja vendégeinket.

Az észak-afrikai tradíciók szerint az alábbi programokat kínáljuk
- a Casablanca bárban marokkói teaszeánsz, vízipipázás
- az Észak-afrikai fürdőházban frissítő mentateázás marokkói szervírozással
- hétvégén orientális est hastáncműsorral, marokkói ételkóstolóval

Az apróknak az Aladdin játszószoba, illetve a babaággyal, fürdetőkáddal, színes játékokkal felszerelt szoba, szüleiknek pedig a Gao teremben található biliárd, csocsó, a Szeráj plazma tévével, kerti napfürdőzés, pingpongasztal, WiFi és nyilvános internetpult nyújt szórakozási lehetőséget.

A patakparttal körülvett, orientális hangulatú kertben relaxálhat, a rózsalugassal ölelt Maxim kert szabadtéri pezsgőfürdővel és kerti szaunával az összes érzékszervére hatva varázsolja el pihenésre vágyó vendégeit éjjel nappal.

Nyáron napozóernyőket és napozóágyakat helyezünk ki az Arab udvarba, ahol a nyári nap hamisítatlan vidéki és Észak-afrikai napbarnító kikapcsolódást biztosít.

A Casablanca bár romantikája, koktélkínálatát, kávéját, teáját, italát valahogy még finomabbá teszi - az íz élmény.

... Egy napon megjelent Abdul, varázsszőnyegén érkezett Észak-Afrikából. Turbánjából valami fűféle növényt vett ki, beledobta a kannába, és valódi mentatea illata árasztotta el a Casablanca bárt...


A Mesés Shiraz varázslat - és csak Önön múlik, meddig tart. Mert ez több mint wellness és szabadidő!

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Barangolja körbe

szállodánkat, lépjen be a virtuális túrába

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!