vissza a főoldalra

Esküvői helyszín Eger mellett

Esküvői helyszín Eger mellett - Shiraz Hotel Egerszalók

Ha a különleges naphoz egy  igazán különleges esküvői helyszínt keres párjával és azt szeretnék, hogy később mindenki erről a napról beszéljen, akkor nyugodjon meg, jó helyen jár.

Tudjuk, hogy az esküvő egy jelentős nap az Önök életében és stresszel is jár, de mi azon vagyunk, hogy a helyszín, a varázslatos hangulat és a személyzet profizmusa ezt a terhet levegye az Önök válláról.

Aki ellátogat hozzánk, az megbizonyosodhat róla, hogy mi nem vagyunk a hívei az átlagos, középszerű megoldásoknak. Ahogy a szálloda hangulata és a személyzet gondolkodása is tükrözi - mi egyedi élménnyel szeretnénk megajándékozni azokat, akik minket választanak.

Most már tudjuk, hogy nem véletlenül olvassa érdeklődve ezeket a sorokat. Ha ránk találtl, akkor az azért történt, mert Ön is úgy gondolkozik, ahogy mi. Nem is kell már tovább keresgélni, hogy hogyan tegyék varázslatossá ezt a napot egy igazán jó esküvői helyszínnel, elég lesz azzal foglalkozni, hogy a ruhák is legalább ilyen különleges legyenek, minden más gond maradjon csak a mi vállunkon.

Egertől pár percnyire Egerszalók egy olyan esküvői helyszínt rejt, ahol a mesés Kelet inspirálta Shiraz szállodában minden adott egy tökéletes esküvői buli lebonyolításához.

Lépjenek be a mesés Shiraz esküvői világába, ahol kimondhatod az igent egy megálmodott, exkluzív helyszín közepén, ahol a felszolgálás valódi odafigyelést jelent, ahol az ételek alapanyagaiban és a ízek harmóniájában nem ismerünk megalkuvást, ahol a tökéletesre való törekvést tűztük a zászlónkra, és a minőségből nem engedünk.

Talán még abban térünk el más helyszínektől, hogy nem  szeretnénk az árakban versenyezni, mi a legjobbat szeretnénk nyújtani egy megismételhetetlen naphoz.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat és látogasson el hozzánk, hogy mindenről személyesen meggyőződhessen.

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Barangolja körbe

szállodánkat, lépjen be a virtuális túrába

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!