vissza a főoldalra

Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő

A 65-68 °C-os, ásványi anyagokban igen gazdag hévízéből kiváló sók folyamatosan építik a csipkézett, fehér mésztufa képződményeket. A sódomb páratlan látványosság Európában. Évtizedek óta ismert és kedvelt gyógyvíz.

A gyógyvíz többek között izületi és reumatikus bántalmak, gerincbetegségek, csontsérülések, mozgásszervi elváltozások és egyes nőgyógyászati betegségek gyógyítására alkalmas.

Élménymedencék, szaunák, szauna ceremóniák, aromakabinok, gőzfürdő és fitness terem várja vendégeit. Egész nap színes wellness programok, szauna ceremóniák látogathatóak.


Az 1900m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 kül- és beltéri medence kap helyet - gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.

Elhelyezkedés, nyitvatartás

Az egerszalóki gyógy,- és wellness fürdő Egerszalók határában, a híres Sódomb mellett, szállodánktól 1300 m távolságra található. Minden nap 10-20 óráig nyitva tart!

A Nosztalgia Strandfürdő, amely éjszakai fürdőzésre is fogad vendégeket a gyógy,- és wellness fürdő külső területén található, nyitvatartása hétfőtől csütörtökig és vasárnap 9-23 óráig, péntektől szombatig 9-01 óráig tart nyitva.

Kérés esetén transzfert biztosítunk!

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Barangolja körbe

szállodánkat, lépjen be a virtuális túrába

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!