vissza a főoldalra

Aprókkal érkezőknek

Volt egy gondolatunk: együtt szerettünk volna pihenni a gyermekeinkkel… Önök is voltak így? Szolgálatukra vagyunk!

Apró vendégekkel érkezőknek baba- és/vagy gyermekágyat, gyermekágyneműt, fürdőszobai és szobai gyermekfelszereléseket, bekészítéseket, ételmelegítőt, az étteremben etetetőszéket, gyermek-evőeszközöket és ételeket biztosítunk. Gyermekeik számára színes játékok, mesefilmek állnak rendelkezésre, az Aladdin játszószoba mesevilága gondtalanná teszi a kicsik felügyeletét. Igény szerint gyermekfelügyeletet vállalunk. Nyáron kerti gyerekjátékok, alibaba élménymedencéje biztosítja a kisdedek örömét.

Családos vendégeink részére családi szobákat alakítottunk ki, amelyek két - külön bejárattal is rendelkező - összenyitható standard és superior kategóriában kérhető szobák, így pótágyazás nélkül is 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak. Természetesen nagy alapterületű szobáink pótágyazhatóak, akár két vagy három gyermek is elfér a szülőkkel egy szobában. Kérés esetén kétlégteres appartmant és háromlégteres lakosztályt biztosítunk.

A Tan-Tan családi és a Kalifa elnöki lakosztály konyhasarokkal és eszközökkel felszerelten, erkélyes nappalival és körteraszos, asztalos erkéllyel rendelkező két hálószobával akár nagyobb családok számára, hosszabb tartózkodásra is kényelmes.

Ugye, hogy nem kell megkérniük a nagymamát vagy egy kedves barátot, hogy vigyázzon gyermekükre, amíg Önök pihennek? Mi az egész családot várjuk, hogy együtt élvezhessék a szabadidejüket!

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a nyári időszakban kizárólag néhány szabad szobával rendelkezünk.

Kérjük érdeklődjön szabad kapacitásunkról telefonon vagy e-mailben alábbi elérhetőségeinken:
+36-36-574-500 vagy info@shirazhotel.hu