vissza a főoldalra

Próbálta már a szaunaszeánszainkat?

Szaunaszeánszok, azok a programok, amelyeken különböző megszokott módon úgynevezettet "felöntésekre" kerül sor.

Igazi élmény, ha gyakorlott szaunamester tart ráöntést a szaunában. A különböző felöntéseknek megvan a maga élettani hatása, amiről pár szóban tájékoztatást kapunk tőle. Minden esetben a szaunát átszellőzteti, levegőjét kicseréli a program kezdete előtt. Kövessük mesterünk utasításait és nagyon fogjuk élvezni, a forróságban töltött időt ami sokkal rövidebbnek tűnik ilyenkor mint általában.

Az Észak-afrikai fürdőházunkban mindennap az alábbi szauna szeánszokat tartjuk:

11 órától vitaminos frissítés 15 percben

Aroma szeánsz gyümölcsös illóolajjal, amit vízzel keverve a forró kövekre önt a szaunamester és egyenletesen oszlat el a helyiségben egyesítve az intenzív izzadás méregtelenítő hatását az aromaterápia hatásaival. A program alatt gyümölcsöt fogyaszthatnak vendégeink.

18.30 órától sós-mézes pihentetés 30 percben

A szeánsz alkalmával egy előmelegedési szakasz után a szaunamester sót oszt ki a bent ülők között majd mindenki elkezdi az egész testfelületén szétdörzsölni.

 

Ezáltal az elhalt hámsejtek leválnak a bőr puhává és tisztává válik, az apróbb sebek összehúzódnak. Jelentősen növelik a bőrsejtek aktivitását. Majd mézet kapunk amit egyenletesen a bőrbe masszírozva beépül és felszívódik, ezzel téve puhává és bársonyossá bőrünket. Közben a szaunamester vízzel locsolja a köveket jobban megnyitva a bőr pólusait, intenzívebbé téve az izzadást. Ne féljünk tőle nem maradunk ragacsosak a méz teljes egészében felszívódik bőrünkön keresztül.

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Barangolja körbe

szállodánkat, lépjen be a virtuális túrába

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!