Szállodánk a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. 
A 2006. decemberében 45 szobásra bővült szálloda egy gyönyörű és páratlan Észak-afrikai fürdőházzal, Arab udvarral, Mór fürdővel, afrikai Hammammal növekedett. 
A Mesés Shiraz 42, különböző kategóriájú (standard, komfort, superior) szobával és 3 mesés lakosztállyal (Tan-Tan családi, Kalifa elnöki, Marrakesh nászutas) rendelkezik. Minden szoba külön világ; hangulatukat a berber fali minták emelik ki, a Gül baba szeráj marokkói berendezésű négy szobája az Arab udvarra nyílik.
Szállodánk egész évben nyitva áll vendégeink előtt, reméljük, hogy Önt is hamarosan elbűvölhetjük! Várjuk Önt, Egerszalókon az 1001 éjszaka szállodájában! Hagyja magát elcsábulni, az élmény megéri!

Érdeklődjön a 36-574-500 telefonszámon vagy az info@shirazhotel.hu e-mailcímen!

dr. Szepesi Richárd, szállodaigazgató

 

A szálloda elhelyezkedése

Egerszalók Egertől 6, Budapesttől 120 km-re, az M3 autópályától 20 km távolságra, a Bükk lábainál elterülő dombok lankái között fekszik. A Shiraz Hotel a vizektől övezett, dombokkal körülvett völgyben, a falu központjában épült. Mellette folyik a falu határában elterülő tóba ömlő patak, mely a település határától nem messze fekvő, természetes sókiválásáról híres gyógyforrásból táplálkozik. A falu büszkesége a messze földön híres egerszalóki Hőforrás, amely télen-nyáron, éjjel-nappal várja vendégeit. A híres Hőforrás szállodánktól 1.5 km távolságra található.

 

 

Visszatérő vendégünk élménybeszámolója és ajánlása: „Abdul és az ő marokkói viseletbe öltözött kísérete kitárják az 1001 éjszaka szállodája kapuját. Élje át a varázslatos távol-keleti rituálékat a fekete szappanos hammam gőzfürdő aromás kabinjaiban, a Kupolás Mór fürdőben és a sós vizes medencében az Arab udvaron Egerszalókon. Merüljön el a Dubai kert legendás gasztrónómiai birodalmában és hallgassa a Casablanca bár zongoráinak dallamait. A mágikus Észak-Afrika csak egy karnyújtásnyira Egerszalókon, a Sódomb közelségében a Mesés Shiraz Hotelben. Kihagyhatatlan szállodai élmény!” (Hujber Ferenc)

 

Várja Önöket az 1001 éjszaka szállodája Egerszalókon a MESÉS SHIRAZ Hotel****superior!

Elismeréseink

  • 2008. Legeredményesebb magyarországi 4* szálloda
  • 2009. Aranycsillag tréninghelyszín
  • 2010. Észak-Magyarország Turizmusért nívódíj
  • 2011. dr. Szepesi Richárd szállodaigazgató az év szállodása
  • 2012. Best of Budapest&Hungary legjobb wellness szálloda

Elérhetőségünk

Cím: H-3394 Egerszalók, Széchenyi út 31.
Telefon: +36 36 574 500  Fax: +36 36 574 505
E-mail: info@shirazhotel.hu
Koordináták:  É 47° 52' 6.09", K 20° 19' 14.29"

Térkép: http://www.shirazhotel.hu/hu/elerhetoseg/

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Barangolja körbe

szállodánkat, lépjen be a virtuális túrába

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!