vissza a főoldalra

Extrém programok

Partnereinkkel extrém terem- és szabadtéri programokat állítottunk össze baráti társaságok, céges ügyfeleink számára. Próbálják ki bátorságukat, kitartásukat és csapatukat. Meglátják, küzdeniük kell!
Sejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást rejtő varázslatos programok. Izgalom, koncentráció, együttes megoldásra váró feladatok. A csapatnak a túléléshez meg kell találnia a kivezető utat, megoldani a különleges rejtélyeket.
Bízniuk kell egymásban és harcolni a közös célért!
Egyedi ajánlatok, programok kérés szerint!

Legkedveltebb külső helyszíni programok

Korong- és pontlövészet

Korong- és pontlövészet

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő koronglövészet igazi élményteli vadászatra ad lehetőséget az elvárt fegyelem betartása mellett.

A lőgyakorlatokhoz 12-es kaliberű sörétes versenypuska használatos, fejenként 10 lövéssel. A kialakított lőállásokról egy-egy fő tud lőni. A játék igazi élményének átélését saját szakképzett lövészetvezetőink segítik, koncentrálva a sikerélményre. Mindezeket megelőzve rövid fegyverismereti oktatást tartunk, amely a program elengedhetetlen részét képezi. Mindeközben céllövészet lőállásokból, fejenként 10 lövéssel, biztos siker.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2-3 óra

Helyszín: Füzesabonyi lőtér (a szállodától 15 km, 15 perc autóval)

Extrém élménykavalkád

Extrém élménykavalkád

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Izgalmas, a bizalmat előtérbe helyező komplex program különleges eszközök és járgányok igénybevételével.

Terepjárós túra, gps pontokkal, az egymásban hinni akarás elvével, korlátozott vezetési lehetőséggel. A túra során az útvonalat részben a csapattagok által megszerezett Gps pontok adják, részben a sofőrök helyi tapasztalata. Útközben sor kerül olyan bizalomjátékra, ahol minden csapattagra és a vezetési tudásra is szükség van, a legbátrabbak a volán mögé ülve tesztelhetik érzékeiket és tudásukat.

A traktor-trophy alkalmával ügyességi pályán tesztelhetik tudásukat és ügyességüket a csapattagok, kipróbálhatják traktor adta vezetés élményét, élvezhetik és gyakorolhatnak az ügyességi pályán.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 3-4 óra

Helyszín: Egerszalók (a szállodától 5 km, 8 perc autóval)

1001 éjszaka "túlélő" túra

1001 éjszaka "túlélő" túra

Az éjszakai kalandtúra során a résztvevőkre a sötét erdő összes rejtelme leselkedik, ahol az éj fedte természet megnehezíti az előrejutást.

Az éjszakai kalandtúra során a résztvevőkre a  sötét erdő összes rejtelme leselkedik, ahol az éj fedte természet megnehezíti az előrejutást. Segítségükre van a GPS koordináta, néhány világító eszköz és persze a csapatszellem. Az élménydús mini-expedíció nem hétköznapi kalandokat ígér, kizárólag éjjeli baglyoknak! Előzetes megbeszélés alapján extrémebb és „lightosabb” verzió is választható.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2-4 óra

Helyszín: Szarvaskő (a szállodától 15 km, 20 perc autóval)

Paintball

Paintball

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A vérnélküli harc.

A játék ragyogó lehetőséget ad a mindennapok során felgyülemlett stressz, feszültség levezetésére. Mindemellett kiváló csapatépítő tréning, miközben az adrenalin szint egyre magasabbra hág. Fejenként 200 db lőszerrel a csapatok egymással küzdenek.

 

 

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 1-3 óra

 

Helyszín: Szarvaskő (a szállodától 15 km, 20 perc autóval)

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a nyári időszakban kizárólag néhány szabad szobával rendelkezünk.

Kérjük érdeklődjön szabad kapacitásunkról telefonon vagy e-mailben alábbi elérhetőségeinken:
+36-36-574-500 vagy info@shirazhotel.hu