vissza a főoldalra

Csapatépítő programok

A Mesés Shiraz kiváló adottságokkal rendelkezik céges tréningek és rendezvények helyszíneként. 10 és 140 fő között a legalkalmasabb különtermet tudjuk biztosítani, korszerű technikai háttérrel, mindezt varázslatosan egyedi hangulatban. Speciális elképzeléseit is sikerrel váltjuk valóra, néhány órán belül egyedi igényeinek megfelelő ajánlattal szolgálunk.Várja csapatát az 1001 éjszaka szállodája Egerszalókon!

Céges ajánlatok

1001 éjszaka ajándék program

1001 éjszaka ajándék program

grátisz

Különleges esti ajándék programok céges tréningekre, rendezvényekre, orientális hangulatban

Különleges esti ajándék programok

- 19-23 óra között élőzenés műsorral várjuk a csapatot a Casablanca bárban, bárzongorista (kellemes háttérzene beszélgetéshez, italozáshoz) vagy dj (bohókás est karaoke lehetőséggel) játszik slágereket...

- 21.30 órától vízipipaszeánszot tartunk (gyümölcsös aromák széles választéka)

- 22 órától bükki sajtkülönlegességek kóstólhatóak a Casablanca bárban

- 20-22 óra között zártkörűen biztosítjuk Észak-Afrikai Fürdőházunk szolgáltatásait:

 • Arab udvar: sós vizű úszómedencés belső napozóudvar
 • Mór fürdő: beltéri élmény- és sós vizű masszázsmedence, jégkamra, szauna
 • Hammam: különböző hőmérsékletű gőzkamrák, élményzuhanyok, aromakamra, infrakamra, fényterápiás kamra és kupolás pihenőkamra
 • Maxim kert: éjjel-nappal használható kerti szauna és szabadtéri pezsgőfürdő 

Az észak-afrikai tradíciók szerint szervezzük a Hammamban tradicionális afrikai programot (hammam bőrradírozással és olívaolajos feketeszappanozással, utána frissítő mentateázás marokkói szervírozással).

A teljes programsort 20 fő feletti csoport esetén ingyenesen biztosítjuk!
Várjuk megkeresését! Egyedi ajánlatot készítünk!

Tematikus programok

Tematikus programok

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Minden megrendelt ajánlatunkat kiegészítjük egy csapatösszetartó programmal, amelyet grátisz szolgáltatásként ajándékozunk Önöknek.

Legkedveltebb csapatépítő programok:

 • Sehrezád meséi az Észak Afrikai Fürdőházban
 • A sódombi villa rejtélye - krimivacsora,
 • Nyomozás a Shiraz rejtély után, Szezám barlangja, Utazás a Föld körül indoor játékok,
 • Kincsvadászat Shirazi rengetegben, Szindbád kalandjai, Jumurdzsák nyomában, Ezeregyéjszaka "túlélő" túra- ügyességi és játékos vetélkedők, outdoor csapatépítő programok

Legkedveltebb est és szabadidős programok:

 • Észak-Afrikai hangulatvilág, az afrikai tradíciók szerint az alábbi programokat kínáljuk: tradicionális afrikai hammam programok, marokkói teáztatás, vízipipa szeánsz
 • Orientális est, hastánc műsor hastánctanítással
 • Pincelátogatás és borkóstoló egy ismert helyi bortermelőnél
 • Kemencés házias étkek vagy disznótoros kóstolók Egerszalókon
 • Lovaskocsikázás Egerszalókon és környékén
 • Borvacsora és/vagy sajkóstolók a szállodában vagy pincészetben
 • Pisztrángolás Szilvásváradon, Szalajka-völgyi kirándulás
 • Élőzenés estek, latin dallamok, konga show, fergeteges buli, zenekarok karaokeval

Legkedveltebb extrém programok:

 • Korong- és pontlövészet: sörétes vadászfegyverekkel, agyaggalamb-lövészet
 • Paintball- és lézerharc, valósághű szabadtéri harci játékok
 • Traktorozás, extrém élménykavalkád
A sódombi villa rejtélye

A sódombi villa rejtélye

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Vacsoraestet végigkísérő krimijáték.

Színjátszó társulat közreműködésével zajló, csapatépítő indoor program, amely során az előételtől a desszertig terjedő időben az asztaltársaságok megpróbálják kinyomozni egy réges-régi bűntett elkövetőjét. A játékban főszerepet játszik a logika, az intuíció, a csapatmunka és a jó hangulat. A vacsora alatt a társulat korhű öltözetben eljátssza a bűneset egyes részleteit. A detektívcsapatok kihallgatások és korabeli újságcikkek alapján gombolyítják fel a szövevényes eset szálait.

Létszám: 15-40 fő, Időtartam: 2 óra

Nyomozás a shiraz rejtély után

Nyomozás a shiraz rejtély után

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A szállodában bűntény történt, a rejtély felgöngyölítése a csoport feladata.

A központi nyomozóhivatal csak részinformációkhoz jutott, a rejtély egyelőre megoldatlan…

Feladat: a szállodában levő kisebb – csoporttagokból kialakított – nyomozóirodákat kérik meg arra, hogy értékes jutalom ellenében göngyölítsék fel az ügyet. Mindenki megkapja a nyomozóhivatal által eddig megszerzett teljes anyagot, így egyenlő esélyekkel indulnak. Befejezés: amikor az egyik magánnyomozó iroda végrehajtja a feladatot. (Megtalálja a bűnösöket, megszerzi a keresett bűnjeleket.) Véget ér a játék akkor is ha lejár a megadott idő. (Ekkor a bűnösök „egérutat nyernek”).

Létszám: 10 - 40 fő

Időtartam: 1,5 - 3 óra

1001 éjszaka parti az észak afrikai fürdőházban

1001 éjszaka parti az észak afrikai fürdőházban

Kérje kedvező ajánlatunkat!

20-24 óra között zártkörűen biztosítjuk Észak-Afrikai Fürdőházunk szolgáltatásait

Arab udvar, Mór fürdő, Hammam, Maxim kert használata

Az észak-afrikai tradíciók szerint kínáljuk az alábbi programot:

 • a Hammamban tradicionális afrikai bemutató, hammamprogram bőrradírozással és olívaolajos szappanozással, utána frissítő mentateázás marokkói szervírozással.
 • Szauna szeánsz – Sós-mézes pihentetés 15 percben
 • Orientális est, ABDULLAL, Hastánc műsorral autentikus környezetben


Casablanca bárunk koktélkínálatát 20 % kedvezménnyel biztosítjuk!

A hegyvidék titka

A hegyvidék titka

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A program csodálatos környezetben zajlik. A cél a „túlélésen” felül a közös élmény és jókedv.

A csoporttársak együttes feladat megoldása, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél. Adrenalin szint emelő izgalmak várnak a csapatokra, úgymint ERESZKEDÉS A TORONYBÓL - kötéltechnikai bizalomjáték, TRAKTOR TROPHY - valódi terepélmények ügyességi pályával, ahol a gyermeki vágyak és a tapasztalat, az izgalom és a várakozás, az ügyesség és összpontosítás összhangja kerül előtérbe, TEREPJÁRÓS ÉLMÉNYTÚRA -  ahol a csapattagok irányításával és vezetésével bejárják a környék legszebb részeit, időnként a koordinátor is segít a helyes útvonal megtalálásában.

Város a város alatt

Város a város alatt

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Látogatás a híres egri pincerendszerbe.

A pincerendszer 3 kilométer hosszan nyúlt el város alatt. A pince legszebb része az oszlopos terem, ahol 7 x 7 pinceág sakktáblaszerűen hálózza be a teret. A látogatók megismerhetik a pincerendszer múltját és jelenét, illetve megtekinthetik az ott berendezett kiállítást.

Ebben az érdekes környezetben újabb kihívások várnak a kuriózumkedvelőkre, akiknek meghatározott feladatok alapján, fáklyával kell a pincerendszer kincseit felfedezni, ügyelve a csapdák elkerülésére. A legügyesebb jutalma Eger leghíresebb bikájának vére.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2 óra

Helyszín: Eger

Jumurdzsák nyomában

Jumurdzsák nyomában

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Eger, a „barokk ékszerdoboz” számos titkot, izgalmat és mozgalmas múltat rejt.

A mintegy két- négy órás felfedező kalandtúra során a csapatnak együttes erővel kell eljutnia a kijelölt helyekre, ám ez nem olyan egyszerű. Az izgalmakkal fűszerezett program során megismerik Eger szépségeit, örök emlékeit és értékeit. A megoldott feladatokért cserébe információt kapnak a kincsre és hollétére vonatkozóan. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig meghódíthatják a várost. Apró ajándék is előkerül, és végül a kincs boldog öröm, feltéve, ha mindenki tökéletesen teljesít.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2 óra

Helyszín: Eger (a szállodától 6 km, 10 perc autóval)

Shiraz, kész, rajt..

Shiraz, kész, rajt..

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Játékos, szórakoztató élménydömping a szálloda körül.

12 modulból álló feladatsor, melyet, csak akkor pipálhatsz ki, ha kellő képen ügyes és eszes vagy - ügyességi, logikai, bizalmi játékok szárazon és vízen, szem sem marad szárazon. Nem az a lényeg milyen erős vagy, inkább legyél ravasz mint a róka és jó megfigyelő, mint a bagoly,  akkor a csapatodért a legtöbbet adhatod.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2-4 óra

Helyszín: Egerszalók

Szalókia

Szalókia

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Indulás a hétpróbára a látványtavaktól, ahonnan kihalászhatják a palackba rejtett Szalók-térképet. A túra során találkoznak az öreg csősszel, aki elmondja, hogy a feladatokat csak a szokásos meseelemek használatával tudják megoldani, különben „halálnak halálával halnak..”

A barlangházban el kell készíteniük útravaló tarisznyájukat (1 kincs), a Három Galabárdi Vendégháznál   búzát őrölnek, megsütik a kemencében az erőt adó útravaló lepénykéjüket (1 kincs),  Faluháznál  muffinba sütött feladatok várják a vándorokat( 1 helyes válasz 1 kincs), a Pástnál  elvarázsolt erdőben népi ügyességi játékokkal szerezhetnek kincsket (mindenki egyszer próbálkozhat minden játékkal és a nyertes 1- 1 kincs),  a betyárbújónál a boszorkány füves feladványait kell megoldani –itt kapnak gyógyteát is (1 kincs), majd meg kell keresni a királylány kútját és onnan megszerezni az élet vizét  (1 kincs), - a végén a király fogadja a megfáradt vándorokat, kihirdeti a győztest és bekíséri a násznépet a bálterembe….

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2-3 óra

Helyszín: Egerszalók

Mesés erdei próbatételek

Mesés erdei próbatételek

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A kialakított kalandpark már önmagában is hihetetlen sok kihívást, izgalmat és intenzív élményt tartogat.

A mintegy 4-8 méter magasságban kialakított kalandpályák személyiségfejlesztő, team építő és szemléletformáló hatásai kiemelten alakítják a kollektívát. Már maga a magasság is igazi adrenalin növelő, a végrehajtandó feladatok a legegyszerűbbtől az igazi extremitást igénylőig teljes mértékben teljesíthetők. Kötélinda sor, hézagos fahíd, kötélhurok és az 50 méteres élménycsúszó pálya, természetesen a szökőkúttal díszített tó felett. Egészen új perspektíva, valódi élmények. Az extrém változat szikla és falmászást rejt a legegyszerűbbtől, az igazi elszántságot igénylőig. Extremitás magas fokon. Levezetésként séta a várromhoz.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 1-4 óra

Helyszín: Szarvaskő (a szállodától 15 km, 20 perc autóval)

Kincsvadászat a shirazi rengetegben

Kincsvadászat a shirazi rengetegben

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A kalandtúra állomásain különböző feladatok várnak a résztvevőkre.

A mintegy két órás felfedező kincsvadászat során a csapatnak együttes koordinálással kell megfejtetni a titkokat, megoldani a feladatokat, ám ez nem olyan egyszerű. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig megoldják a játékos feladatokat, és végül a kincs boldog öröm.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2-3 óra

Helyszín: Egerszalók vagy Szarvaskő (a szállodától 15 km, 20 perc autóval)

Egri vár titkai

Egri vár titkai

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Vendégeink lovagok és várkisasszonyok segédletével belekóstolhatnak a középkori lovagok mindennapi életébe.

Játékos vetélkedő keretein belül kipróbálhatják, hogyan használták elődeink az íjat és nyilat, a középkori hajítófegyvereket, milyen nehéz feladat volt az ágyúk vontatása, s hogyan hódították meg a várkisasszonyokat a hozzájuk írt ódával. Csapatverseny, ügyesség, kreativitás, ajándékok.

Létszám: minimum 10 fő, Időtartam: 2 óra
Helyszín: Eger – Vár (a szállodától 6 km, 10 perc autóval)

Szezám barlangja

Szezám barlangja

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A rendkívül színes, érdekes a csapatszellemet és a bizalmat előtérbe helyező indoor program különböző ügyességi és logikai játékokkal teszi próbára a csoport összetartását.

A program komoly csapatmunkát és koncentrációt igényel, miközben könnyed kikapcsolódást nyújt a hétköznapokból.

Kedvcsináló – Mániás család, Illúziók rengetegében, Nagy történet, Óriás twister – végül a jutalom elnyerése

Létszám: minimum 10 fő

Időtartam: 2 óra

Utazás a Föld körül

Utazás a Föld körül

Kérje kedvező ajánlatunkat!

A játékosok csapatokat alkotva világ körüli úton vesznek részt.

Az állomások teljesítésével „bejárják” a földrészeket és a különböző országokhoz tartozó játékos feladatok megoldásával teszik meg a „világ körüli utat”, amelynek végén ünnepélyes eredményhirdetés keretein belül a győztes csapatot jutalom várja. Hangulatos, szórakoztató, tréfás, csapatépítő.

Létszám: minimum 10 fő

Időtartam: 2 óra

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg képgalériánkat

Barangolja körbe

szállodánkat, lépjen be a virtuális túrába

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!