vissza a főoldalra

Exkluzív csapatépítő programok valódi ínyenceknek

Exkluzív csapatépítő programjaink keretén belül igazi színházat varázsolunk,  ahol a képzelet és a valóság összefonódik és mindenki levetkőzheti megszokott szerepét, átlépve az 1001 Éjszaka varázs fátyolán, egy valódi mesevilágba.

A Manöken halála...

A Manöken halála...

...a divatbemutató és ami mögötte van

Egy gyönyörű modell, sikeres karrier, szerelem, a tökéletes boldogság. A színészi előadással fűszerezett felvezetés akár még igaz történet is lehetne… ám a csapattagok hamar rájönnek, hogy egy interaktív, különleges színdarab részeseivé válnak pillanatok alatt.

Az információk megszerzésében krimiben tudós kvízjátékok, rendőrségi kihallgatások segítenek, de ígérjük, hogy a "leggyengébb láncszemnek" is lesz esélye "forró nyomon" folytatni a kutatást.

A csapatok megfejtéseit a színészek improvizálják az előadás végén, mely nem csupán izgalmas, látják egymás megfejtéseit, és igazán fergeteges "színházi” szórakozásban lesz részük!

Szereplők: 5+1 színész

Rejtélyes éjjel Columbiában...

Rejtélyes éjjel Columbiában...

Egy sötét pénteki nap...

A nyomozós krimiprogramunk különleges élmény mindenki számára. A játékosok kisebb csoportokban, asztaltársaságoknál helyet foglalva egy interaktív színészi produkció keretein belül különleges csapatépítés részeseivé válnak. A csapat színészek közreműködésével megkapja az alaptörténetet:

A történet három fiútestvérről szól. A columbiai drogüzletek, gyógyszergyárak, balesetek, és családi viszályok közepébe repítenek minket, ahol a környezetvédelemmel mit sem törődve csak az önnön gazdasági érdekek mozgatják a szálakat. Vagy mégsem? A hirtelen haláleset nyomozására a játékosok nyomozógárdákba verődnek, s nem csupán a halál körülményeit derítik fel, a hozzátartozók kikérdezésével a szövődményes szálakat is sikeresen kibogozzák. Nagyon lényeges lesz a program alatt az emberismeret, a logika, a józan paraszti ész, a csapatmunka. A játék során előkerül az analitikus gondolkodás, a problémamegoldás és az információk priorizálása.

Fordulatos történet, melyben épp akkor áll minden a feje tetejére, amikor azt a legkevésbé várnánk.

Szereplők: 3+1 színész

Ki a valódi Örökös?

Ki a valódi Örökös?

Egyedülálló csapatprogram!

Rejtelmes, izgalmas, egyedülálló, valódi csapatjáték.

Valaki óriási vagyont örökölt. De ki? A házi kedvenc, a jósnő, a kertész?

A játék során nem csupán a szerencse dönt!

Komoly taktika, előkészített gyilkosságok, koncentrált figyelem és nyomozás minden pillanatban! Az élethű társasjáték játékbábui maguk a csapattagok. Hogy ki marad a végén, ki a valódi örökös, a taktikus játékosok, vicces gyilkosságok és Sherlock nyomozásán múlik!

Kedvezményes csomagajánlataink

Kiváncsi

a legmesésebb Shiraz ajánlatokra és újdonságokra?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fedezze fel

a mesés Shiraz világát, tekintse meg szállodánk videóit!

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a nyári időszakban kizárólag néhány szabad szobával rendelkezünk.

Kérjük érdeklődjön szabad kapacitásunkról telefonon vagy e-mailben alábbi elérhetőségeinken:
+36-36-574-500 vagy info@shirazhotel.hu